cickafark-0

Cickafark cseppek 100 ml

2600 Ft

Availability: In Stock

Cickafark Cseppek 100 ml

Összetevők: Cickafark, 40%-os alkohol

Népgyógyászati tapasztalatok alapján a cseppekben lévő füvek jó hatással vannak a hormonháztartásra, enyhítik a női panaszokat.

Adagolás: 3* 20 csepp

Termékleírás

Cickafark Cseppek (50 és 100 ml-es kiszerelésben)

Összetevők: Cickafark, 40%-os alkohol

Népgyógyászati tapasztalatok alapján a cseppekben lévő füvek jó hatással vannak a hormonháztartásra, enyhítik a női panaszokat.

Adagolás: 3* 20 csepp

Fenti állításokat népgyógyászati tapasztalatok igazoljákFenti állítások a hatóanyagról publikált cikkekből származó idézetek.Nem feltétlenül alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést! Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, ill. más indokolt esetben konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt, ill. gyógynövényt alkalmazna!

Étrend-kiegészítőkre vonatkozó általános figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, alkalmazásuk nem helyettesítheti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést! Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra a hatályos törvényi előírások alapján az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

100 ml 2600 Ft 1000 ml 26000 Ft

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Cickafark cseppek 100 ml”