HOMOKTÖVIS%20KAPSZULA-6

Homoktövis kapszula 90 db

2400 Ft

Availability: In Stock

Homoktövis kapszula (90 db-os kiszerelésben)

Összetevők: homoktövis szárítmány, zselatin kapszula

Adagolás: Napi 3*1 kapszula

Termékleírás

Homoktövis kapszula (90 db-os kiszerelésben)

Összetevők: homoktövis szárítmány, zselatin kapszula

Felhasználás: népgyógyászati tapasztalatok alapján magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik, immunerősítő, “vitaminbomba”: C, B1, B2, B6, B8, B9 vitamin, Omega-3 zsírsavakban gazdag, allergiás panaszok enyhítésére, cukorbetegség esetén is alkalmazható

Adagolás: Napi 3*1 kapszula

Fenti állításokat népgyógyászati tapasztalatok igazoljákFenti állítások a hatóanyagról publikált cikkekből származó idézetek.Nem feltétlenül alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést! Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, ill. más indokolt esetben konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt, ill. gyógynövényt alkalmazna!

Étrend-kiegészítőkre vonatkozó általános figyelmeztetés:
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, alkalmazásuk nem helyettesítheti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést! Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra a hatályos törvényi előírások alapján az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend kiegészítőt alkalmazna! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Be the first to review “Homoktövis kapszula 90 db”